ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Στις 4 Φλεβάρη ολοκληρώνεται στην Αθήνα το ρεσιτάλ υποκρισίας και πατριδοκαπηλίας των επίδοξων ΄΄Μακεδονομάχων΄΄. Πέρα από τις κοκορομαχίες μεταξύ των διοργανωτών κοινός τόπος όλων παραμένει η υπέρμετρη πίστη και αγάπη στον θείο Σαμ που εκδηλώνεται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο. Τη σκυτάλη από τον αμερικανόφιλο Φραγκούλη Φράγκο της Θεσσαλονίκης παίρνει η ΄΄Παμακεδονική Α.Ε.΄΄ Η εν λόγω εταιρία δημιούργημα των ΗΠΑ, από την ίδρυσή της – το 1947 υπό το δόγμα Τρούμαν, όπου η Ελλάδα πέρασε επίσημα από τους Άγγλους στα χέρια των Αμερικάνων – μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να εξυμνεί και να ταυτίζεται με τα συμφέροντα του ντόπιου χωροφύλακα των Βαλκανίων. Είναι οι υπερπατριώτες της Παμακεδονικής Α.Ε. που επισκέφθηκαν την αμερικανική πρεσβεία για να ζήτησαν την άδεια διεξαγωγής των συλλαλητηρίων και να πάρουν τα εύσημα του αφεντικού τους. Παράλληλα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες ότι ομάδες εφέδρων αξιωματικών θα αναλάβουν την περιφρούρηση της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. Η ανασύνταξη του ακροδεξιού συρφετού – εκεί όπου τα όρια κράτους και παρακράτους είναι δυσδιάκριτα – είναι πλέον γεγονός.

Οι προθέσεις των διοργανωτών – όσο και να επιδιώκουν να ξεπλυθούν με τη θλιβερή συμμετοχή του Μίκη Θεοδωράκη – είναι πλέον ξεκάθαρες και αποσκοπούν, μέσα από τη συσπείρωση του μαύρου μπλοκ, στην πολιτική εξόντωση του λεγόμενου ΄΄εσωτερικού εχθρού΄΄ και στον αποπροσανατολισμό του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα ρίχνοντας νερό στον μύλο του ιμπεριαλισμού και των ντόπιων λακέδων του.

Το συλλαλητήριο της 4 Φλεβάρη για το ΄΄Μακεδονικό΄΄ στην Αθήνα μπορεί να λειτουργήσει – όπως και στη Θεσσαλονίκη – σαν ορμητήριο φασιστικών επιθέσεων απέναντι σε όποιον και όποια αντιτίθεται στην εθνικιστική και πολεμοκάπηλη ρητορική. Η οργανωμένη παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος, είτε συμμετέχοντας στη συγκέντρωση των Προπυλαίων, είτε περιφρουρώντας τις αντιφασιστικές μας δομές, αποτελεί ταξικό μας καθήκον. Είναι χρέος μας – ξεπερνώντας τις όποιες ενδοκινηματικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές υπάρχουν – να προτάξουμε τον μαχητικό αντιφασισμό και να κερδίσουμε ζωτικό χώρο στη μητρόπολη, διεκδικώντας τη θέση μας στο πεζοδρόμιο.

Έτσι, λοιπόν επιλέξαμε να συμμετέχουμε στην αντιφασιστική περιφρούρηση του Διστόμου και καλούμε σε συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα την Κυριακή 4 Φλεβάρη και ώρα 13.00.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Υ.γ : οι επίδοξοι Γκοτζαμάνηδες και οι προστάτες τους οφείλουν να το σκεφτούν πολύ καλά πριν επιχειρήσουν οποιαδήποτε είδους προβοκάτσια.