τρικάκι που μοιράστηκε στην πορεία των Ιμίων (31/01/2015)

Σκοπός της διαδήλωσης

Στόχος μας είναι μια μαχητική πορεία, περιφρουρημένη εσωτερικά και εξωτερικά, που θα σπάσει το φόβο και θα τον μεταφέρει στις τάξεις του εχθρού. Κατά τη γνώμη μας οι όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένες και περιφρουρημένες πορείες, όταν συνδυάζονται με την ανάλογη πολιτική επεξεργασία, έχουν τη δική τους συμβολή στις μάχες που δίνουμε στα πλαίσια του κοινωνικού-ταξικού ανταγωνισμού.

Διαδρομή

Συγκέντρωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ ( 1+  ώρα ώστε να συγκεντρωθεί ο κόσμος και να οργανωθούμε)-(δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δώσουμε αφορμή για διάλυση της συγκέντρωσης) à πορεία μέσω ΣΤΑΔΙΟΥ (όλοι οι διαδηλωτές πρέπει να είναι εντός του σώματος της πορείας ώστε να μπορούν να επικοινωνούν οι περιφρουρήσεις)à αντισυγκέντρωση ΣΥΝΤΑΓΜΑ (με χρονικό όριο  1 ώρα ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αποσυσπείρωσης των δυνάμεων μας ) à αποχώρηση από ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ à διάλυση ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ (η περιφρούρηση αποχωρεί αφού διασφαλιστεί η αποχώρηση των διαδηλωτών).

2.2.1 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ

  • Να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της πορείας (να μην σπάσει η πορεία σε ενδεχόμενη καταστολή – να μην κινδυνεύσουν οι συμμετέχοντες) και να φέρει εις πέρας τον πολιτικό σχεδιασμό.
  • Να επεμβαίνει αυτή και μονάχα αυτή σε εχθρικές προκλήσεις (πέσιμο από μπάτσους – αδέσποτοι φασίστες)
  • Να επεμβαίνει αυτή και μονάχα αυτή σε τυχόν προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν στο εσωτερικό της πορείας.

Η πολιτική ευθύνη της διαδήλωσης βαρύνει τους διοργανωτές και θα θέλαμε όλοι οι σύντροφοι να σεβαστούν τις συλλογικές αποφάσεις. Η κριτική είναι δεκτή και πολύ εποικοδομητική  αρκεί να γίνεται με πολιτικούς όρους κ’ όχι την ώρα της «μάχης».

Εκ της διοργανώσεως